Αρχική > Technology > toys for boys

toys for boys

Οκτώβριος 30, 2007 Σχολιάστε Go to comments

Τα πρώτα reviews είναι θετικά. Ακόμα και απο reviewers με ελάχιστη εμπειρία στο Linux. Το Asus EeePC ήρθε για να μείνει και να αγωνιστεί για μια νέα τάξη πραγμάτων. Μια τάξη πραγμάτων που το OLPC δημιούργησε. Φτηνά μικρά PC για όλους.

Το EeePC στηρίζεται και στην ύπαρξη Wifi με το οποίο μπορεί να συνδεθεί στο web και να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα. Άλλωστε με την έλευση του WebTop interface το 80% της ψηφιακής μας καθημερινότητας θα γίνεται στο Web. Έτσι και ένας απλός Thin Client θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες μας.

Πιο πριν η Palm με το Foleo (και αυτό Linux-inside) είχε προσπαθήσει να μπει στην αγορά, άλλα τελευταία στιγμή για άγνωστους λόγος ανέβαλε την είσοδό της σε αυτήν. Όμως άφησε να εννοηθεί πως θα επανέλθει με ένα καλύτερο προιόν. Μπορεί, βέβαια να ήθελε απλά να σφυγμετρήσει την αντίδραση της αγοράς μπροστά σε ένα φτηνό και μικρό Linux PC όπως το EeePC της Asus. Προς το παρόν οι πρώτες ενδείξεις απο Ασία μιλούν για μεγάλη επιτυχία. Πωλείται περίπου ένα EeePC ανα 2 δευτερόλεπτα. Καθόλου άσχημα για ένα περιβάλλον εργασίας που για πολλούς είναι άγνωστο. Ήδη η Yahoo παρήγγειλε μια γερή παρτίδα απο αυτά.

Sales figures since the release have been astounding, with 200 pieces snapped up in 20 mins on Taiwan’s shopping channel, ETTV Shopping – averaging an Eee PC sold every 2 seconds! Other sales channels have also been bombarded with orders, like Yahoo, which started sales at 17:00, and ending sales 3½ minutes later at 17:03:30. That’s 50 Eee PCs in just 210 seconds – averaging 1 Eee PC sold every 4.2 seconds! Taiwanese 3C Company Tsann Kuen reported sales of 99 pieces of Eee PCs in 30 mins; while PC Home Online also reported sales of more than 200 Eee PCs shortly after it was publicly available.

(το παραπάνω κείμενο-quote είναι απο το επίσημο site)

Δε θα πω τίποτα άλλο για την ώρα. Παραθέτω απλά τα κολακευτικά reviews και αναμένω με αγωνία να γίνει διαθέσιμο ώστε να το κάνω δώρο στον εαυτό μου πριν τα Χριστούγεννα.

Advertisements
Κατηγορίες:Technology
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: